top of page

Σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών σε φοιτήτριες/τές ιατρικής για επιζήσασες/αντες έμφυλης βίας



Περισσότερες/οι από 40 οι φοιτήτριες και οι φοιτητές της Ιατρικής σχολής της Πάτρας, που επέλεξαν σήμερα το πρωί της 11ης Μαρτίου 2023, αντί για τον παραδοσιακό καφέ που έχουμε στερεοτυπικα αποδώσει ως αγαπημένο σπορ της νεολαίας, να έρθουν εκτός μαθήματος στο αμφιθέατρο του Τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστημίου Πατρών και να επιμορφωθουν σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών σε επιζήσασες/αντες έμφυλης βίας.


Οι μεθαυριανες και μεθαυριανοι γιατροί θα υποδέχονται τις/τους ασθενείς με μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και περισσότερη κατανόηση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν σε όλη την μετ εμποδίων διαδρομή προς τον απεγκλωβισμό τους και την τελική τους δικαίωση.


Τα ευσημα στην HelMSIC Patras | HelMSIC Πάτρας για τη διοργάνωση της ημερίδας!


Η δράση, στο μέρος που αφορά το Κέντρο «Εριφύλη», εντάσσεται στην Πράξη που χρηματοδοτείται από τη Δράση 9.v.1.1-a «Στήριξη υφιστάμενων και υπό σύσταση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (Κ.ΑΛ.Ο.) στη Δυτική Ελλάδα». Η Δράση χρηματοδοτείται από πόρους του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



bottom of page